Жена, която отчаяно искала да прилича на Джесика Рабит, си спечели титлата на дамата с най-големи устни в света, след като си направила цели 100 инжекции със силикон.

Кристина Рей, която е само на 22 г., била убедена че тънките й устни я карат да изглежда грозна, затова решила да ги уголеми по подобие на тези на любимата си анимационна героиня. Това й струвало повече от 4000 паунда.

Сега Кристина признава, че е пристрастена, но планира да направи устните си още по-големи.

Всяка инжекция струва около 40 паунда и е изключително болезнена, но Рей, която е от Санкт Петербург, твърди че нищо не би могло да я спре.

„Смятам, че изглеждам фантастично и това ме кара да се чувствам щастлива, понякога непознати по улицата ме обиждат и крещят зад мен, но това не ме интересува. Искам да направя нещо екстремно. Искам да приличам на анимационен герой. Пристрастена съм към тази мисъл.” – споделя младата жена.

Кристина признава още, че от четиригодишна смятала, че устните й изглеждат по-тънки от тези на всички останали и решила щом порасне достатъчно, да ги уголеми.

„В Русия непрекъснато се въртят реклами на силикон и ботокс по телевизията” – казва младата жена.

„В училище съучениците ми ми се подиграваха и ме наричаха „грозна”. Не ме тормозеха заради устните ми, но вярвах, че големи плътни устни ще ме направят красива”.

На 17 г., Кристина се решава и си прави първата инжекция. „Първата беше изключително болезнена, но много ми хареса резултатът от нея. Знаех, че ще трябва да си направя много повече, за да постигна устните, които исках”.

„След това започнах да си ги правя периодично, а в козметичния салон никога не бяха изненадани да ме видят."

Сега Кристина е разредила посещенията си и си прави по една инжекция на няколко месеца.

„Големите ми устни увеличиха самочувствието ми. Дори родителите ми се радват за мен. Тях наистина не ги интересува как изглеждам. Някои от приятелите ми ми казаха, че не трябва да ги правя по-големи, но аз все още не съм удовлетворена”.

„Понякога ми харесва вниманието, което получавам, особено когато хората се опитват да ме снимат с мобилните си телефони.

Някои обиди обаче наистина ме нараняват, веднъж ми казаха, че приличам на мъж, но тези хора са идиоти” – споделя Кристина, която никога не е имала приятел.

„Нямам опасения за здравето си, досега не съм имала проблеми. Не съм решила още колко големи искам да направя устните си, но в момента определено са твърде малки. Когато мога да си го позволя, искам да увелича гърдитеси от чашка C на DD, да променя формата на носа си, както и да направя ушите си заострени като на елф”.

Кристина преди и след инжекциите

Джесика Рабит

Джесика Рабит